Mijn winkelwagen

Uvex

In 1926 is Uvex opgericht door de Duitse Philipp M. Winter. Toen der tijd werd aan Philipp gevraagd om voor arbeiders een zonnebril te ontwikkelen die hun ogen konden beschermden tegen de felle lichten en de zwevende metalen deeltjes. Dit was het begin van een mooie toekomst voor Uvex, wat staat voor Ultraviolet Excluded.

 

In de jaren 70 werden alle sport- en vrijetijdsproducten ontwikkeld door Uvex Sports GmbH & Co. KG. Dit waren producten als; skibrillen, skihelmen, fietshelmen, ruiterhelmen, sportbrillen et cetera. Beschermende producten als oog- hoofd- gehoor- en lichaamsbescherming werd ontwikkeld door Uvex Safety Group GmbH & Co. KG. Samen hebben zij de gemeenschappelijke merknaam Uvex.

 

In de jaren 90 is Uvex Saftey verkocht aan de Franse Bacou Group. Hierdoor is Uvex Sports alleen verder gegaan met het ontwikkelen van sport- en vrijetijdsproducten. Ondanks dat Uvex Sports alleen is verder gegaan ontwikkelen zij elk product met hun kenmerkende hoge veiligheidseisen van Uvex Saftey.

 

De overdracht van kennis tussen veiligheid en sportproducten bevorderd continu de ontwikkeling van hun producten. Dankzij de hoge veiligheidsnormen, de nieuwste technologieën en de professionele kwaliteit creëert Uvex keer op keer een uniek product.

 

Uvex wilt sporters de ultieme betrouwbare bescherming geven in elke situatie, zoals; op de piste, op het werk, in de vrije tijd of tijdens het beoefenen van hun sport. Uvex houdt rekening met veiligheid, functie en draagcomfort binnen de sportwereld. Sport en veiligheid werken niet alleen samen maar vullen elkaar perfect aan.

 

Uvex biedt naast sport- en skibrillen voor atleten ook een groot aanbod aan voor de recreatieve wintersporter. De frames en verstelbare banden zijn voorzien van allerlei hippe kleuren, die perfect bij je outfit passen. Met de verstelbare lenzen van Uvex ga je goed voorbereid naar buiten in elk weersgesteldheid.

 

uvex