Mijn winkelwagen

Polar A300

Polar A300 Activity Tracker Sporthorloge

De Polar A300 is dé activity tracker van Polar met uitgebreide functies voor fitness, wandelen, hardlopen en alle andere sporten. Met de Polar App voor je smartphone, tablet of computer kan je alles bijhouden om zo je prestaties en progressie te kunnen terugkijken.

 

 

Polar Activity Tracker A300 communicatie:

Je kunt (mag maar moet niet) eenvoudig communiceren mer de Polar Apps uit Android Google Play en de Apple Store:

 - Compatibel met Android 4.4 KitKat, Android 4.3 Jelly Bean, Android 5.0 Lollipop en hoger

 - Compatibel met iOS-versie iOS 7.0, iOS 7.1, iOS 8.0 en hoger

 

 

Dé Polar Activity Tracker A300 sporthorloge kan heel veel:

Polar's activity sporthorloge A300 meet elke stap, sprong of beweging.

De Polar A 300 heeft namelijk verschillende activiteitenprofielen. Dus of je nu gaat dansen of touwtjespringen, voor de tracker maakt het geen verschil. Bij alles wat je doet meet hij je bereikte afstand, toont hij het aantal verbrande calorieën en registreert hij wanneer je in slaap valt en wakker wordt.

Met de optionele Polar H7 hartslagsensor bepaal je ook je hartslag. Bestel dan het HR model. Om deze hartslagwaarden te zien hoef je alleen de tracker dicht bij de sensor te brengen.

Heb je een minder actieve dag op kantoor? De inactiviteitsindicator van de Polar A300 laat weten wanneer je achter je bureau vandaan moet komen. 's Avonds bekijk je via de bijbehorende Polar app of je je doel hebt bereikt. Zo niet, dan is er morgen weer een nieuwe dag met bijbehorend stappendoel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.