Mijn winkelwagen

Moon Boot

De geschiedenis van het merk Moon Boot vindt zijn oorsprong in 1969. In dat jaar gaat de Italiaanse schoenmaker en ondernemer van de Tecnica Group of Giavera de Montello op reis naar New York. Samen met de rest van de wereld bekeek Giancarlo Zanotta de historische eerste maanlanding. Tijdens deze maanlanding werd Giancarlo geïnspireerd door de bijzondere vorm van de astronauten laars, waardoor hij een schets maakte en een ontwerp ontwikkelde van de zogenoemde Moon Boot. In de jaren 80 werden deze bijzondere laarzen een ware modetrend en kregen zij een boost doordat vele personen deze gingen dragen, waardoor ze al snel een mode icoon werden.

 

De Moon Boot is licht van gewicht en gemaakt van een dunne rubberen buiten laag en een cellulair rubberen middenlaag, waardoor ze waterdicht zijn. De voeten blijven goed warm dankzij de verdikte zachte binnenzool. Moon Boot maakt geen onderscheid van de linker- en rechtervoet waardoor ze comfortabel aanvoelen.

 

Tot op de dag van vandaag zijn de laarzen van Moon Boot een internationaal icoon. De laarzen worden continu aangepast door te variëren met kleuren en materialen, zonder hun symbolen ironie, mode, design en eigen uitstraling te verliezen.

 

Moon Boot afbeelding

Er komen geen producten overeen met de selectie.