Mijn winkelwagen

Betalen

Je kunt bij SportXL.nl via verschillende methoden betalen:

 

Via iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDeal hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

 

Maak je gebruik van internetbankieren bij (onder andere) ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Meer informatie over betalen via iDeal vind je op de website van iDeal.

 

Betalen via iDeal is bij SportXL.nl volledig gratis.

 

 

Via vooruitbetaling (bankoverschrijving)

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SportXL.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank of met een overschrijvingsformulier.

Nadat je je bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je een e-mail van onze payment provider Buckaroo met de bankgegevens en instructies waarmee je het orderbedrag zelf kunt overmaken op de rekening van SportXL.nl.

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
 • Vermeld bij het overmaken het betaalkenmerk dat Buckaroo aan je verstrekt (email bericht van Buckaroo, namens SportXL)
 • Je ontvangt ook een bestelbevestiging van SportXL, gebruik echter de gegevens uit de email van Buckaroo om de overschijving te doen.
 • Bij ontvangst van je betaling sturen wij je een ontvangstbevestiging, waarna wij de bestelling zo snel als mogelijk aan je versturen.

 

Annuleren bestelling? Geen probleem!

Als je je overschrijving reeds hebt gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je dan snel verder om een terugbetaling te doen.

 

Betalen via bankoverschrijving is bij SportXL.nl volledig gratis.

 

 

Via Paypal, VISA of Mastercard

PayPal is de online betaalservice waarmee je op internet makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en voordelig betalingen verrichten zonder dat jouw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen welke je met PayPal verricht. Als je nog geen account hebt bij PayPal kun je je gratis aanmelden op www.paypal.nl.

Als creditkaartbezitter (Mastercard en Visa) kun je ook direct kopen en afrekenen waarbij Paypal faciliteert door gebruik te maken van Paypal's beveiligde betaalomgeving.

 

Transactiekosten voor Paypal, VISA of Mastercard betaling

Voor betalen via PayPal, Visa of Mastercard berekenen wij € 4,95 transactiekosten als bijdrage in de kosten die genoemde bedrijven rekenen voor deze manier van betalen. De kosten worden aan je bestelling toegevoegd (als zijnde "extra fee") nadat je bij het afronden van je bestelling voor de betaalmethode “via PayPal” hebt gekozen.

 

 

Op rekening (voor bedrijven en overheden)

Overheidsinstellingen en terugkerende zakelijke klanten kunnen bij SportXL.nl op rekening bestellen*. Hiervoor gelden enkele spelregels:

 • Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden;
 • Wij ontvangen per bestelling graag een door de financieel verantwoordelijke persoon ondertekende inkoopopdracht. Vermeld hierbij duidelijk:
 • de producten of het offertenummer,
 • het factuur- en afleveradres,
 • contact persoon gegevens,
 • inkoopnummer en/of aan SportXL gekoppelde leverancier nummer (indien van toepassing).
 • Wil je op rekening kopen? Neem dan eerst contact op met onze zakelijke afdeling: 085 1117994.

 

 

Geen betalingsbevestiging ontvangen?

Het kan voorkomen dat de spamfilter van je e-mailcliënt de bevestigingsmail van je betaling bij SportXL.nl als zijnde "spam" ziet en in een aparte map plaatst.

 

Kan je de bevestigingsmail van je betaling niet meer terugvinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij zullen je een bevestigingsmail van je betaling sturen (zonder html inhoud).

 

 

Meer klantenservice

Heb je niet het antwoord kunnen vinden op je vraag? Ga dan naar onze Klantenservice pagina voor een overzicht van alle onderwerpen binnen onze klantenservice of neem contact op via e-mail klantenservice@sportxl.nl of bel naar 085 1117994.